Byg din egen røgovn

Jeg fik  for nogle måneder siden ideen til at bygge min egen røgovn, og jeg  har derfor undersøgt en masse på internettet, om hvordan man gør,  og hvilke forholdsregler man skal tage sig. Det er endt ud i at jeg  har valgt at bygge min røgovn, ud af mursten, og jeg regner med at  den bliver meget flot, og ikke mindst at min røgovn, kommer til at  virke efter hensigten.

fiske Grunden til at jeg i første omgang vil bygge  min egen røgovn, er at det i første omgang, selvfølgelig er meget  dyrt at købe en, og eftersom at vores økonomi ikke er helt i top for  tiden, er det en god måde at spare nogle penge. Samtidig med at jeg  er meget interesseret i fiskeri, og altid at været en meget passioneret  fisker, syntes jeg at det var på tide at jeg tog skridtet videre, og  det har jeg altså gjort ved at vælge at bygge min egen røgovn. Jeg  kan slet ikke vente med at se det endelige resultat, og jeg har allerede  langt en deadline for hvornår min røgovn skal være færdig.

Jeg har  planlagt så der også er plads til fejl, og diverse forhindringer,  for det skal der nok nå at dukke op, inden jeg er færdig med at bygge  den. Jeg har altså derfor valgt, at begynde i starten af næste uge,  med først at støbe strukturen i cement og mursten, og jeg håber at  min røgovn, allerede vil være færdig inden slutningen af to uger,  og jeg regner sågar med at jeg i den selvsamme weekend, vil tage på  fiske tur, da jeg har sat tid af til det, og at jeg derfor for mulighed  for at få afprøvet min røgovn med det samme, så jeg for  første gang kan sige at jeg har lavet røgede fisk på den gammeldags  facon.