Hvad er en gør det selv 2 søjlet lift egentlig?

 

Den omtalte genstand i overskriften, en gør det selv 2 søjlet  lift, er egentlig et smart redskab der er ekstremt velbrugt af mekanikere  verden over. Ofte har disse en fuldautomatisk betjening, 4 tons løfteevne,  et par meters løftehøje og de er i Danmark i hvert fald altid CE godkendt.  At have et CE mærke er ofte ideelt i forhold til at sælge varer i  Danmark, og dette er altså også i de fleste tilfælde krævet,  før at en bestemt vare kan og må sælges – Det er en slags  kvalitets og sikkerheds stempel i netop Europa.

Priserne for en 2 søjlet lift kan varierer ekstremt  meget, og hofte koster de i den høje ende af et 4-cifret beløb, eller  i begyndelsen af at et 5-cifret beløb. Heldigvis kan man med fordel  køre købet over sit firma, da dette er lovligt, og derved kan man  trække prisen fra i skat, hvis man altså skal bruge sin 2 søjlet  lift til firma foretagende.

Det kan være ideelt for enhver professionel mekaniker  virksomhed at anskaffe sig en 2 søjlet lift, da denne kan effektivisere  arbejdsgangen, og gøre at man kan lave flere biler hurtigere, og dette  har altså en direkte effekt på hvor meget et værksted så  kan tjene i timen. Personligt så har jeg flere mekaniker venner,  som allesammen har investeret og erhvervet sig en gør det selv 2 søjlet lift, udelukkende  fordi at den indirekte og hurtigt tjener sig selv hjem igen, ved at  man kan være meget mere effektiv i forhold til at reparerer bilerne  og motorcyklerne i værkstedet hurtigere – For pludselig kan  man altså bevæge sig frit under bilerne, og dette medfører altså  at man kan lave dem langt hurtigere, end man for eksempel kunne før  man havde en 2 søjlet lift.
Kilde: http://www.nimalift.dk/autolifte/11-deluxe-2-sojlet-autolift-4-tons.html