Man kan selv montere et iPhone 4S cover

Mistet mit iPhone 4S cover

 

Jeg tror jeg har tabt mit iPhone 4S cover(http://www.iphonegadget.dk/dk/iphone-4s-cover-etui-292/ ), jeg ved bare ikke helt hvordan det er sket. Faktisk har jeg først  lige opdaget det. Jeg plejer at lege med mit cover, når jeg keder mig,  men da jeg skulle til det nu, så var der ikke noget jeg kunne pille  i. Jeg har kun haft min iPhone i lommen hele dagen, og jeg er sikker  på at mit cover var på i går.
iphone
Måske har jeg tabt det, selvom jeg ikke rigtig  ved hvordan det ville kunne lade sig gøre. Mit iPhone 4S cover er ikke  før faldet af af sig selv, og det ville undre mig, hvis det havde gjort  det denne gang, og så samtidig blevet helt væk. Det er godt nok  et gumme/silikone agtigt cover, og kan bevæge sig ret mig, men det  er jo også lavet specielt til den slags iPhone jeg har, og den  burde derfor ikke kunne falde af.

Et falmet iPhone 4S cover

 

Hvis jeg ikke finder det, tror jeg at jeg vil købe  et nyt et. For at være ærlig har jeg haft det andet i så lang  tid, at det var begyndt at falme lidt i farven, hvilket ikke ser så  pænt ud, på et ensfarvet cover. Det er heller ikke så svært  at finde et billigt iPhone 4S cover, så jeg kan ikke klage. Desuden  er det højest sandsynligt min egen skyld, at det er væk

 

Det er lige ved at det er held i uheld. Jeg har  hele tiden talt mig selv fra at købe et nyt iPhone 4S cover, for jeg  havde jo et. Nu kan jeg købe et, uden at føle mig grådig. Der er  også kommet en del nye designs der er værd at kigge på, så  det vil jeg glæde mig til. Hvis altså ikke jeg finder mit gamle  først.