Pillefyr service

 

Noget af det bedste ved mit fyr er, at det er et Scotte  pillefyr. Sagen er den, at der altid er en fantastisk  god service ved Scotte pillefyr, og det er simpelthen godt både at  vide og at kunne gøre brug af, hvis man nu kommer ud i en situation,  hvor man har brug for, at tingene er på plads, når man får service  af det firma, hvor man har købt et produkt. Jeg har en god erfaring  fra netop Scotte pillefyr, som jeg ønsker at dele. Hvis du spørger  mig, er der intet værre, end at have en forventning om at blive hjulpet  hos en butik, og så må gå slemt skuffet og slukøret hjem, fordi  det ikke er sagen, at man kan få den hjælp som man føler, at man  fortjener.

Scotte  pillefyr  Når man køber et produkt hos et eller andet firma, så  har man jo en forventning om, at hvis man pludselig står og er problemer  med lige netop det produkt man har købt lige netop dette sted, så  vil stedet komme en til undsætning. Det kan der simpelthen opstå så  mange trælse situationer og komplikationer ved, og man kan blive så  slemt skuffet gang på gang.

Det kan komme sig så vidt, at man pludselig  bestemmer sig for, at man ikke igen vil købe et produkt hos forretningen  enten her eller der, og dermed har forretningen mistet en kunde. Det  er jo ikke en situation som der gavner nogle som helst parter, og dermed  er det for alt i verden en situation, der sådan set burde undgås.  Det ved de hos Scotte pillefyr. Det har jeg i hvert fald fornemmelsen  af, at de gør. Jeg har før fået god hjælp af dette firma, endda  så god, at den overgik min forventning, hvad der er meget imponerende,  må jeg sige.