VVS-Eksperten åbner i Slagelse med gør det selv tilbud

Lørdag d. 8. juni kan du komme til butiksåbning, når den landsdækkende butikskæde VVS-Eksperten A/S åbner dørene i en ny butik på Kalundborgvej 86A i Slagelse. Det bliver kædens niende butik på Sjælland – og nummer 25 i hele landet.

Hos VVS-Eksperten kan du få gratis rådgivning af butikkens faglærte VVS-eksperter, som står klar til at give dig bedre råd til dit gør-det-selv projekt – indenfor både VVS, varmepumper, solenergi, miljørigtige pillefyr og meget mere.

VVS-Eksperten åbner i Slagelse med gør det selv tilbud

VVS-Eksperten åbner i Slagelse med gør det selv tilbud

Hele åbningsdagen har du mulighed for at udnytte de mange åbningstilbud og gøre fantastiske handler – udover 10% rabat på alle varer i tilbudsavisen, kan du gøre en særlig god handel med specielle time-tilbud. Fra kl. 11:00 serveres der desuden gratis øl, sodavand og pølser – så kan du få stillet den værste sult og tørst, mens du venter på de stærke time-tilbud. Desuden afholdes der hele dagen en konkurrence med spændende og attraktive præmier!

VVS-Ekspertens fokus på den gode rådgivning har faktisk været en hjørnesten i forretningsstrategien næsten lige fra begyndelsen. Da virksomheden blev grundlagt i år 2000, var det med hovedvægt på salg af VVS-artikler via internettet. Direktør Allan Elgaard erfarede dog hurtigt, at danskerne efterspurgte professionel sparring og rådgivning, inden de valgte at investere i de miljørigtige energiløsninger. Dén erkendelse blev til beslutningen om at etablere en landsdækkende kæde af fysiske butikker, hvor alle kunderådgivere faktisk har baggrund i det faglærte – og som derfor kan tilbyde kunderne den efterspurgte rådgivning om solenergi, co2-neutrale pillefyr og alt i VVS-artikler til markedets bedste priser.

Med åbningen af den nye butik ser VVS-Ekspertens faglærte kunderådgivere frem til at give borgerne i Hillerød bedre råd omkring VVS, CO2-neutral varme og bedre udnyttelse af den gratis solenergi. Den nye butik åbner lørdag d. 8. juni, hvor borgmester Lis Tribler klipper det røde bånd kl. 9.
http://www.vvs-eksperten.dk